Send As SMS
My Photo
Name:Bandi
Location:Boulder, Colorado, United States

Ide kéne írni valami hülyeséget, de ezt most kihagyom :)

Thursday, December 15, 2005

történések

A múlt heti -20 fok nagyon komoly volt, az aksim végleg megadta magát, ki kellett cserélni. Kaptam helyette jó kis Interstate MegaTron aksit. Igazi texasi gyártmány.:) Állítólag nagyon jó, 75 hónap rá a gari, azt hiszem ez nekem elég is lesz. :) Mindenesetre így legalább azt is megtanultam, hogyan kell az autót másik kocsiról elindítani. Na nem mintha túl bonyolult lenne, de eddig még sosem csináltam. Még ezen a napon rá is hajtottam valamire, aminek az eredményeképp egy irtó nagy csavar ment bele a jobb első gumimba (akkora volt, hogy éreztem, ahogy üt minden egyes keréfordulatnál!). Szerencsére a belsőbe nem ment bele, így nem durrant ki a kerék, de a lyuk akkora volt az abroncsban, hogy jobbnak láttam kicserélni az egészet.. Úgyhogy most új aksim, meg bal elsőm van (Firestone Affinity). Most már jöhet a jégkorszak! :-P
Más. Már egy jó ideje kerestünk egy belevaló programozót, aki belépne a csapatba. Hát nem mondom, irtó nehéz jó embert találni! De úgy tűnik, hogy most végre sikerült! Nem akarom elkiabálni, de ez a srác tényleg nagyon ígéretesnek tűnik. Na majd meglátjuk.
Ja, ma megkaptam az első credit kártyámat is!! Eddik csak ún. debit kártyám volt, de most már igazi Wells Fargo platinum creditre is jogosultnak láttak :) Ez azért jó, mert ez már azt jelenti, hogy kezd nőni a creditem (megbízhatóság)! Itt, Amerikában hiába van pénzed, kredit nélkül senki nem bízik benned (ezért volt, hogy annó $500 letétet kellett volna befizetnem egy mobilos előfizetésért!!). Úgyhogy ez jó hír!
Esténként próbálok futni, de ebben a hidegben elég trükkös. Nagyon kell vigyázni, hogy ne izzadjak meg nagyon, de ez azt jelenti, hogy csak lassan futok meg sok pihivel.. megyek is egy kört most :)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home