Send As SMS
My Photo
Name:Bandi
Location:Boulder, Colorado, United States

Ide kéne írni valami hülyeséget, de ezt most kihagyom :)

Saturday, February 18, 2006

Zima

Húha, nagyon régóta nem írtam már, rengeteg minden történt ezalatt a két hónap alatt. Ismét bejött a fagy, ma este -23 fok volt (Celsius), a fél városban nincs áram. Szerencsére az én lakásomban van (így tudok írni), de az irodában semmi, se áram, se fűtés, kész..
Az előző irományomban említett programozó sajnos még mindig nincs velünk, valószínűleg csak nyár elején tud majd csatlakozni. Persze továbbra is keresük embereket, de sajnos rettentően nehéz megfelelő tudású embert találni. Újabban már be sem hívjuk a potenciális jelölteket interjúra, hanem csak küldünk mindenkinek egy beugró feladatot (nincs időkorláthoz kötve, és bármit lehet használni), és csak aki ezt megoldja, jut el a beszélgetésig, így egy csomó időt megspórolunk.
Viszont van új üzlettársunk, befektetőnk, Julian Farrior, aki a Vice President of Business Development lesz :) Ez nagyon jó hír, Julian igazi nagyágyú, a hónap végén költöznek át ide (most Californiában laknak).
Most volt az AUSA expo Fort Lauderdale-ben (ahol két megrendelőnk, a KVH és Quantum3D volt jelen), jövő héten meg a HeliExpo lesz Dallas-ban, ahol saját standunk lesz. Én most egyikre sem mentem/megyek el, mert elég sok más dolgom van.
Múlt hét nagy eseménye a helikopteres repülés volt Denver toronyépületei körül! Úgy videóztam a helikopterből, hogy leszedtük az oldalajtót, így teljesen ki tudtam hajolni. Hihetetlen élmény volt!! Ez a videó egyébként a helikopteres rendszerünk teszteléséhez kellett, erről majd egyszer még mesélek bővebben.
A laptopom megint kipúrcant, még nagy nehezen elfogadták garis javításra, de többet már nem fogom tudni visszaküldeni. Úgyhogy elhatároztam, hogy összerakok magamnak egy normális desktop gépet, és inkább azt nyúzom itthonról (most már azon írok), mint a laptopot. Nem egy csúcsgép, de pici, csendes, megbízható. Viszont vettem hozzá egy szép nagy 20"-os szélesvásznú LCD monitort. Nagyon baba lett :)
Na ennyit mostanra, azt hiszem kihasználom az áramszünetet, és elmegyek picit sétálni a hegyekbe.. ciao :)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home